Menu Sluiten

Stofzuigers Limburg

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Verhuur Hogedrukreinigers – Specialist Verhuur Hogedrukreinigers – Voordelen Verhuur Hogedrukreinigers – Maatwerk Verhuur Hogedrukreinigers – Informatie Verhuur Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over stofzuigers limburg kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Stofzuigers Limburg

Reinigingsmachines | Reiniging | Tankreiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stofzuigers limburg

skip to main content vragen bel nl fr downloads vacatures toggle navigation home over ons nieuws diensten ophaling reiniging herstelling plaatsing stadsoplossingen producten afvalstromen referenties contact reiniging diensten reiniging afvalcontainer reinigen op afroep of volgens vaste frequentie kiezen voor een ondergrondse afvalcontainer dat is kiezen voor een proper afvalbeheer. Door de afvalcontainer regelmatig te reinigen en te onderhouden houden we dat zo. Traflux kan je afvalcontainer reinigen volgens een vaste afgesprokenfrequentie of op afroep. Wil je dat we je afvalcontainer reinigen op afroep stuur dan een mailtje naar infotraflux.be of bel op het telefoonnummer . Uitgeruste vrachtwagen ter plaatse onze reinigingsvrachtwagen komt langs. Deze is volledig uitgerust om te reinigen inclusief water zeep en desinfecterend middel. Afvalcontainer reinigen en desinfecteren stofzuigers limburg specialisten We desinfecteren en reinigen je afvalcontainer van welk merk ook van kop tot teen de binnenkant van de polyethylenen conta.

skip to navigation jos beckx professionele gereedschappen home zoeken inhoud zoeken geef uw trefwoorden op zoekresultaten home bij ons koopt u alleen kwaliteitsproducten jos beckx kiest resoluut voor de beste merken die hun degelijkheid bewezen hebben. Voor de heavyduty elektrische gereedschappen zijn dat … bij ons koopt u alleen kwaliteitsproducten jos beckx kiest resoluut … Bevestigingsmateriaal kopen specialist in professionele gereedschappen kiest bewust voor degelijkheid service dankzij knowhow bij jos beckx de professionele doehetzelfzaak in ham niet ver van … Knowhow bij jos beckx de professionele doehetzelfzaak in ham niet ver van beringen kunt u alle … Tuinmachines kopen specialist in professionele gereedschappen kiest bewust voor degelijkheid … Dan kan het zeker geen kwaad om eens bij jos beckx binnen te wandelen wij zijn een vooruitstrevende doehetzelfzaak in ham op tien minuten rijden van beringen vol professionele gereedschapp.

Kennisbank over Stofzuigers limburg

centraal stofzuigsysteem home. Nieuwbouw amp renovatie. Domotica. Verlichting. Airco. Ventilatie. Zonnepanelen. Centrale stofzuigsystemen. Contact bekijk ook eens stofzuigers limburg Sitemap. Centrale stofzuigsystemen plaatsen van een centraal stofzuigsysteem het centraal stofzuig systeem is de laatste tijd een van de meest opkomende trends zowel in de nieuwbouwwoningen als in de bestaande woningen. De voordelen zijn dan ook enorm t.o.v. De traditionele stofzuiger. Voordelen van dit systeem je niet meer met het snoer en de stofzuiger zit te rond te sleuren. Het enige wat je moet doen is de flexibele slang aan het stofcontact aansluiten en je bent vertrokken. Het maakt ook zo goed als geen lawaai omdat de motor van het systeem zich niet in dezelfde ruimte bevindt meestal is deze in de kelder de garage of in een bergruimte geinstalleerd. Het stofzuigsysteem zorgt ook voor gezondere leefomgeving het stof word een stuk beter w.