Menu Sluiten

Schrob-zuigmachines

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

De specialist in verkoop en verhuur van heftrucks en magazijntrucks

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische verdeler van A-merkheftrucks, met het ruimste gamma in de markt. Samen met u zoeken we naar de meest geschikte oplossing voor uw specifieke noden in interne goederenbehandeling. Bovendien kunt u rekenen op ons service- en supportnetwerk van 125 techniekers, waar ook in Belgiƫ.

Onze producten en diensten:

Ontdek onze toegevoegde waarde

Om de klanten effectief de meest gepaste oplossing te kunnen aanbieden werkt B-CLOSE samen met verschillende specialisten in interne goederenbehandeling. Elk van deze merken hebben exclusief voor B-CLOSE gekozen om hun producten op de Belgische markt te verdelen. Zowel voor de verkoop van nieuwe toestellen als voor de dienst-na-verkoop.

Met het grootste leveringsgamma in de markt en een landelijk dekkend service- en supportnetwerk biedt B-CLOSE met meer dan 200 medewerkers oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van goederenbehandeling.

More info

tags: Hogedrukreinigers – Schrob-zuigmachines – Veegmachines – Veeg-zuigmachines – Industriele Stofzuigers – 

Wenst u meer info over schrob zuigmachines kijk dan vlug op https://b-close.be/


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Schrob-zuigmachines

NO AI

home amp garden professional home amp garden professional home amp garden professional home amp garden professional producten schrob-zuigmachines rendeert op korte termijn home producten reinigen van de vloer home producten reinigen van de vloer autonome vloerreiniging schrobzuigmachines home producten producten schrobzuigmachines standon opzit schrobzuigmachines achterloop schrobzuigmachines veegmachines home producten producten veegmachines handbediende veegmachines achterloop veegmachines opzit veegmachines combinatiemachines eenschijfsmachines burnishers tapijtreinigers stoomreinigers stofzuigers home producten stofzuigers commerciele stofzuigers home producten stofzuigers commerciele stofzuigers nilfisk borstelstofzuigers nilfisk nat en droogzuigers nilfisk stofzuigers industriele stofzuigers home producten stofzuigers industriele stofzu.

om deze site te gebruiken ga naar de inhoud let op om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord onze diensten food cleaning voedingslijnen hoogtewerken flexibel koelelementen boss app haccp atptester normec hyginenormen over ons verhuur contact solliciteren login nl fr nilfisk sc ontwikkeld met bewezen nilfisk technologie zal de sc schrob zuigmachine de dagelijkse productiviteit verhogen in kantoren winkels hotels scholen en ziekenhuizen. De consistente prestaties van deze nilfisk sc schrob zuigmachine worden gegarandeerd door een cm schrob dek voorzien van borstel of pad. Dankzij het enorme water opnemende vermogen van de gebogen zuigmond is de vloer direct volledig droog. De werkduur van deze ni.

Wat je wil weten over Schrob-zuigmachines

tdcleaning reinigt in hl vlaanderen email infotdcleaning.be tel home diensten periodieke schoonmaak opkuis na renovatie of vandalisme ramen wassen zonnepanelen reinigen ontmossen van daken schoorsteenvegen camera inspectie schouw verhuur veeg en schrobzuigmachines over ons contact nieuws vraag een gratis offerte verhuur veeg en schrobzuigmachines tdcleaning biedt nu ook de uitstekende veeg en schrobzuigmachines van dibo aan deze praktische gemotoriseerde zit of duwveegmachines zijn compact wendbaar en uitermate efficint. Ze zijn geschikt voor de snelle en effectieve reiniging van zowel kleine als zeer grote oppervlakten. Via tdcleaning kan u de veeg en schrobzuigmachines van dibo aankopen. We verhuren ze als officieumlle verdeler uiteraard ook meacutet bestuurder. Al meer dan jaar ontwikkelt dibo betrouwbare waterbesparende en energiezuinige schoonmaakmachines en systemen. Tdcleaning biedt nu ook dibo toestellen aan ter verkoop en verhuur. De kwalitatieve dibo toestellen sluiten perfect aan bij tdcleanings filosofie belangstelling in de prijs van schrob-zuigmachines Dibo schrobzuigmachines zijn ontworp.