Menu Sluiten

Leveranciers Veegmachines


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers veegmachines

NO AI

home ons bedrijf onze diensten ons machinepark contact ons bedrijf grondwerken degro werd in mei opgericht door huidig zaakvoerder lode desot. In de beginjaren was het ieperse bedrijf een echt familiebedrijf want ook de twee broers lieven leslie en vader wilfried desot versterkten snel de rangen. Vanaf werd personeel van buitenaf aangeworven. In de loop der jaren evolueerde degro dan ook van een familiebedrijf tot een kmo die oplossingen ontwikkelde voor particulieren industrieumlle klanten en openbare diensten. Door de sterke groei begon de site aan de pilkemseweg stilaan uit zijn voegen te barsten. In verhuisde de onderneming naar de huidige nieuwbouw in de rozendaalstraat. Dit zorgde voor een verzesvoudiging van de beschikbare oppervlakte. Dat degro nog niet aa.

wij zijn higenius. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in limburg leveranciers veegmachines zijn zeer gegeerd Klopt helemaal maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat. Home desinfectie machines producten schoonmaakproducten veegmachines schrobmachines stofzuigers diensten algemene schoonmaak projectschoonmaak glas en gevel voedselverwerking cleanroom luchtkanalen technische dienst ruimtes kantoren industrie cleanroom voedselverwerking nieuws jobs over ons contact hi daar wij zijn een groep van schoonmaakgenien. Vindingrijke mensen die verder denken. Die begrijpen dat een kraaknette werkplaats niet alleen hyginisch top is maar ook de productiviteit verhoogt. Hoeveel uren bespaart u door higenius in te schakelen doe de test hoe kunnen we u helpen een werk.

De discipline van Leveranciers veegmachines

schrijf je in en krijg een speciale korting op uw volgende stiga product korting op uw eerste aankoop tuinonderhoudsadvies voor het hele jaar onderhoudstips trucs stiga innovaties nieuwe producten door verder te gaan bevestigd u dat u het privacybeleid en het cookiesbeleid gelezen en begrepen heeft en dat u akkoord gaat om via email gepersonaliseerde commercile communicatie van stiga nv stiga spa te ontvangen Enige aanwijzing over leveranciers veegmachines Inschrijven javascript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Gratis verzending bij bestellingen boven . Translate with x english arabic hebrew polish bulgarian hindi portuguese catalan hmong daw romanian chinese simplified hungarian russian chinese traditional indonesian slovak czech italian slovenian danish japanese spanish dutch klingon swedish english korean thai estonian latvian turkish finnish lithuanian ukrainian french malay urdu german maltese vietnamese greek norwegian welsh haitian creole persian translate with copy the url .